Om oss

Hos oss kan du alltid hitta smink och kosmetika av hög kvalitet till de billigaste och mest konkurrenskraftiga priserna. Vi vet att du har läst sådana här fraser i många kosmetikabutiker online, men när du bläddrar igenom produkterna hittar du dessa produkter i andra butiker för samma pris.

Vi kommer alltid att sträva efter att ge dig det mest konkurrenskraftiga och billigaste priset.

 

Vissa kanske undrar om varför vi har ett så billigt pris och tycker att det är konstigt. 

Det finns flera anledningar till att andra företag har höga vinstmarginaler, en av de viktigaste är att andra företag har mycket utgifter, såsom löner till anställda, butikshyra m.m. Reklamen och marknadsföringen som gör en butik mer synlig är dyr, och de kostnaderna läggs till vinstmarginalerna, vilket gör produkterna ännu dyrare.

 

TheHoom är ett litet företag grundat av två personer. Vi är två personer som arbetar med att få in produkter, klassificering, lagring, webbdesign, orderuppföljning, förpackning för transport, kundservice, sociala medier och marknadsföring.

Vi har inga personallöner eller Lokalhyror, och därför har vi inte höga vinstmarginaler vilket gör att prisena blir ännu billigare.

På TheHoom kan du enkelt och säkert handla olika produkter och köpa fina smink till dig och dina nära och kära.

Vi vet att ett vackert dag måste innehålla vacker smink och ser det som vårt uppdrag att förse våra kunder med det senaste inom smink till bästa kvalitet, superlåga priser, säkra köp och snabb leverans!.

Vi arbetar alltid hårt för att växa butiken, hitta nytt mode och unika skönhetslooker för våra kunder, och hålla oss uppdaterade med de senaste sminktrenderna!

Företagsinformation:

TheHoom.

✅ Organisationsnummer: 202100-5489

✅ Momsregistreringsnummer: SE202100548901

✅ E-post info@thehoom.com